Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland behöver livet också renoveras


Bort det gamla, välkommen det nya


Renoverar mitt hus.

Får hjälp av min älskade

att lyfta bort det fula

och ta fram det fina



Det slitna golvet ska bytas

väggarna ha ny färg



Möblerar med mässing

och ljus i alla vrår

Vi byter bort det gamla

mot sånt vi vill ha

i vårt nya liv tillsammans




Fri vers av pärlan
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-10-06 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan