Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gaaaaaaaaaaah!! fuck!


Nej det är inte ok.pucko.



nä, du det är faktiskt inte ok att du dricker
upp min fina finsprit på en liter.
inte heller att du förvandlar gåsen till en höna.

så hörru jag luktade på dig häromdagen, du borde faktiskt
slicka på dina porer för där har du en kraftig fylla, åh vet du,
om folket vill ha halstablett med spritdoft, så hade det redan existerat.
försök inte för jag blir bara så jävla förbannad.

funderar på att avrätta dina silverfiskar och alla dina håliga kalsonger.
men vet inte längre om jag orkar lägga energi på någonting annat
än det som tillför mig.

har druckit pucko i så många år, nu pissar jag fan ut idioter.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Svartsilver
Läst 1476 gånger och applåderad av 84 personer
Utvald text
Publicerad 2009-08-18 16:16



Bookmark and Share


  henke_r
Woow! Tänk om det skrevs såna här texter på poeter 2020. Numera är det en sorgligt blandning av psykotisk mishmash och banala pensionärsbetraktelser som upptar textflödet.

Men detta är verkligen något speciellt. Texten innehåller så mycket liv. Så mycket uppriktighet och originalitet.
2020-04-03

    Max Poisé
Nu sådär nio år senare hittade jag denna!

Riktigt bra detta. Skulle behöva broderas upp i var mans hem.
*bokmärke* indeed!

2018-09-14

    mik mikelson
Vilken fräck typ, han får köpa tillbaka spriten.
lite smårolig text!
2012-12-09

  Maromantic
Haha! En riktig pungspark! Encore!
2011-11-06

  ExtraordinaryMe
word!
2011-02-19

  Halv
Så jävla bra skrivet! Slutet är klockrent.
2011-01-25

  Niara
cool och stark!
2010-12-29

  yta
Helt underbar!!!
2010-11-14

  Betlehemsstjärnan VIP
Wow...helt crazy bra...dina ord kan tända surt virke, hörru. Faaaaaantastttiisssktttt!!!!
2010-10-20

  blaite
Kalasersbra
2010-10-18

  Niclas Petersson VIP
Oj!
Den här fantastisk ju.
Underbart slut. :)
Gillar. Mycket.
Bokmärker.
2010-10-18

  g00de
Klockren. Hela texten skriker ut styrka!
2010-08-24

  Ametysth
Jäkligt bra, ilskan får mig att skratta, pissa ut idioterna, så rätt!
2010-05-01

  ramballa
så jävla bra :)
2009-08-20

  Yrre VIP
Käns som en otrolig forst av jävlar anamma, bra, bra!!!
2009-08-18

  Baystream
"har druckit pucko i så många år nu pissar jag fan ut idioter."

KLOCKREN!
2009-08-18

    skwuim
Kanske en särskild stil det där. Men själv skulle jag nog uttrycka den saken på ett stilfullare och mindre vulgärare sätt då det finns en risk att dikten kommer att tolkas som en ironi snarare än som bokstavliga ord. Rätt bra iallafall. värd att läsas.
2009-08-18

  Sturesdotter
slutraden klämmer till f-nskapet oerhört kraftfullt!
2009-08-18

  aol
kraftfulla ord bravo
2009-08-18

  Suzy med punkterna
Ord som river skönt och starkt
2009-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Kan man ha silverfiskar som husdjur?
2009-08-18

  peter markurth
bra rutet, gillar
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver