Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gunga mig

 

 

 

Svik mig inte nu
lämna mig inte
 i mina tankar
De svarta grå nakna
frysande

Utan dina ord
finns jag inte
i tankar med början
vill ha dina punkter
avslut utan slut

Slussa mig genom de svarta
låt allt komma och gå
i våran stillhet
smek min själ
med lust
känn mina ögon
leker med din kropp
och i lätthet smekar jag dig

Vi vakar med natten
och mina läppar
tystar du med dina
 hud mot hud med lust
gungar du mig i sömn

 




Fri vers av Gryft
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-18 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft