Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan gryning och soluppgång







Natten hindrade henne
inte från att vara vaken


klarvaken såg hon spår
av den pågående soluppgången


man sade att sommaren
var slut men hon visste inte


tydligt däremot kom hon ihåg
hur andra förr om åren
envisats med att hon borde ha
annat än sandaler när året
hunnit till slutet av oktober


hennes blick sökte åter upp den
plats där solen höll på att gå upp

det var ibland svårt att veta
när något börjat

att klart urskilja slutet
var inte heller enkelt


oavsett allt annat så var
soluppgången lika vacker varje gång







Övriga genrer av Bim
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-19 13:44



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Var börjar allt och slutar...sommaren är kort...det mest regnar bort...nee gillar dina envisa sandaler som markerar som de vill...det är det som är vackert med människor och unika soluppgångar...Ja, fint skrivet Bim!
2009-08-20

  annso.fie
Åh.. Fantastisk text! Jag är glad att jag läste det. Väldigt snyggt skrivet.
2009-08-20

  thyra
Tacksam att få läsa dina ord!
2009-08-20

  Rachel Roth
jag tycker om denna betraktelse. För visst är det som du säger...
för är det nästan inte möjligt...och det är vackert

"det var ibland svårt att veta
när något börjat

att klart urskilja slutet
var inte heller enkelt"
2009-08-19

    ej medlem längre
*Bugar*
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Bim