Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du älskar mig så gå!

 

 

 

Om du älskar mig önskar
jag dig lycka till
det är inte lätt
som det svåraste sudoku
fast utan siffror
att räkna med
en jäkel som kan slinger
i rutor på tvären och lodrätt

Om du älskar mig så lämna
dörren öppen olåst
ge aldrig bort
din nyckel till mig
jag har dyrk men
den får du aldrig se
jag har min livlina

Om du älskar mig byt
aldrig mina åsikter
låt mig bara stå där
med mina tomma ord
som du vet aldrig
betyder något i ditt liv

Om du älskar mig så gå




Fri vers av Gryft
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-20 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft