Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

miss: angry

Jag är Mamma, sjukskriven,flickvän,hemmafru.
Jag lagar mat,städar.diska och ta hand om tvätten ibland.
Jag betalar räkingar och fyller i alla papper.
Jag tar hand om min son och allt som rör honom.
Jag försöker vara alla till lagas och fixa allt som behöver fixas.

Jag vill!
Hitta sprängdeg på tradera betala mer i frakt än för varan.
Spotta kommunalchefen i ansiktet.
Skrika slagord på stan och slå folk som kollar på mej
Jag vill brotta ner en polis och ta hans tjänstevapen.
Vill vråla ut min ilska på nästa föräldramöte.
Sparka sönder mitt kök.
Spänga grannens garage.
Leka sinnessjuk på maxi.
Köra racing genom stan i rusningstid.
Slå någon på käften och tvinga den dricka klorin.

Hur ska man då sluta en sådan text?
Jo!
Får det lov att vara lite paj?
Jävla idioter!




Fri vers av ramballa
Läst 376 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2009-08-20 08:17



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Skönt uttryckt,

en barriäröppnare...

en ventil...

rungande applåder och välförtjänt stjärna!
2009-08-22

  Svartsilver
haha fy fan vilken underbar text!
denna är så bra så den ska bokmärkas nuuu!
2009-08-21

  Ärkeängelen Michael
Visst är det skönt att få ut på papper.....hjälper en hel del

Tur att du inte har mig som vän, för då hade vi gjort hälften iaf..

Kram Ängeln
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

ramballa
ramballa