Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
090820 detta tillstånd av *suck*


Kom räkna mig

Kom räkna mina suckar
suckarnas drottning
räknade, kalkylerade
gick in i din hud
sa du

kom räkna dem nu
tillkommit flera
du älskade en gång
älskogssuckar
av vemods djupa gömmors
längtans plågsamma tunga

känner du igen dem alla?
suckmagi
suckhelvete
tryggt vilat i din famn
trots motståndet
ditt adderande

kom dra ifrån mina suckar
från ditt pärlande skratt




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-20 11:20



Bookmark and Share


    resilient
*suck*, snyggt
2009-08-22

  Anna Liljestrand
Tycker om dit sätt att att attakera med ord att dansa fridans vild och varsam med bara en punkt.
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP