Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapande själ..

Skapande själ..
känslig för livets nyanser
inre sårbarhet
medvetenhet för det
som finns runtomkring..













mare




Fri vers av mare VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-20 18:00



Bookmark and Share


  Anjeska
Finstämd nerv i denna!
2009-08-25

  Popcorntankar
Fin, bokmärkes!
2009-08-22

  lodjuret/seglare VIP
ja, det gäller att inte knapra piller för den som vill känna lust att vara kreativ
2009-08-20

  peter markurth
sann
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP