...jag är en liten ängel..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag är en liten ängel...


So, I´m the Pilot...

 

i nya aviators stax över         

ditt huvud. Cirklar preciiiiiiis i

döda vinkeln, loopar dumdristigt   

över katten.  

                                                            Som i sången du vet.

 

Men ärligt, 

jag är beyond kamikaze

 

                    jag är beyond crash

and

               burn.

 

Det är möjligt det verkar märkligt, men spegelglasen

sitter permanent

 

mina ögon är inte längre dina.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-20 15:52



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ser att du kommit ut ur fjärilsdräkten - tack! Jag tycker du ser både snäll och glad ut, och det är komplimanger.
2009-08-23

  Cosmic Johanna
Orginell,

och intressant,

vet inte mer vad jag ska säga.

applåder för att du berör!

Jo en sak, Skön titel!
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3