Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du gör det rätt, är det lätt

Det står inte rätt till
när jag ser

att du suckar åt mig
varje gång jag skrattar

att du himlar med ögonen
när jag älskar livet

Det står inte rätt till
när jag ser

att du inte insett
att livet är det du gör det till




Fri vers av anniks
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-20 21:18



Bookmark and Share


  blaite
Så bra..
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva