Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

daggvåta önskningar

Fall ner nu,

ramla ner i dina
daggvåta önskningar

gryningen
har gett dem daggkåpans
smycken

lägg dig ner nu,

somna nu
i pionernas mjuka blindhet

de ser inte det du
upplevt,
känner bara
vad du behöver drömma inatt

så dröm nu

våga andas nu

och törnekronan
byts ut
mot klarsyn




Fri vers av blomsternätter
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-20 21:35



Bookmark and Share


  Sturesdotter
känns som en mjuk pläd av blommor och jag känner dofterna

(fint foto på dig btw!!!)
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter