Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom du inte träffar

Dom förgiftade åren fick dig att tro
att jag var unik
Sanningen är att jag är som alla andra
du inte träffar




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 214 gånger
Publicerad 2009-08-21 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje