Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släppte

En tusendels sekund släppte du taget
Lät molnen dansa fritt
Njöt av solstrålarna som letade sig in mellan dina ben




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 210 gånger
Publicerad 2009-08-21 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje