Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taktkänsla


bakgrundmusiken
påminde mig om livet

och jag nynnade




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-10-07 14:26



Bookmark and Share


  kath
denna musik som ändrar sig så snabbt ibland, det gäller att hålla hårt tag om de melodier som skapar harmoni ...

tycker om liknelsen med livet till bakgrundsmusiken, för visst den finns där i olika tonarter och i dur och moll
2005-10-08

  Anders P VIP
Ja, för fan, Nynna med. låt inte bakgrundsmusiken få bli tapet.
2005-10-07

  Arowana
Ja för fan, nynna på. Det är en melodi som är bittersöt.
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP