Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagen för en småbarnspappa :-)


Det bästa med sex..

.. att man slipper tänka på allt annat




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-21 14:42



Bookmark and Share


  Sun
Jag gillar korta dikter som slår huvudet på spiken.
För visst är det så? :)
2009-09-21

  Frans Nilsson
Precis mitt syfte, trodde faktiskt ingen skulle ana det.
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje