Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andetag för dig

vi
andas
i varandra

andetagen
är inte längre
för livets skull,
ingenting
är större än oss

inte kommer någon minnas
det vi
lever för,
ingen
kommer klä oss
i tidlösa ord

men
det kunde inte
betyda
mindre



för vi andas
i
varandra




Fri vers av blomsternätter
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-21 17:53



Bookmark and Share


  Lilospoesi
jag gillar den här. jättefint :)
2009-08-26

  peter markurth
gillar
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter