Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakgrundsord


jag är likt de blad som trotsigt rör sig
fast vinden mojnat
skriver fast vinden har vänt
åt ett annat håll
kanske det är orden
som leker tittut
och väntar på att
hittas åter
men jag skriver andra ord
kanske inte
förväntan
utan mer av stilla
förundran




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-31 10:33



Bookmark and Share


  Glensan
Jätttefint skrivet.

Nästan som om du skrev
ur minnet av min hjärna

Tack för fina ord
2009-08-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att i orden få fatt
det är ibland som
att fånga en solkatt!
Men ibland lyckas man
precis som Du nu att pränta
då fick Du till nått, min jänta!
2009-08-31

  Junitvillingen
Din poesi - ett guldkorn! Så - bara skriv på...du gör det så bra:-))
2009-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Trotsa på du, Stjärnan.
I motvind blir man aldrig dammig.
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP