Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildverkstaden

 

 Vaknar när drömvärlden står öppen

 i en rektangulär ruta

 som svarar på tankar med bild

 

jag får plötsligt för mig att min teveapparat

är Lazarus grav

 

medan jag befinner mig i en springa

öppen mot en annan värld.

 

I en källare nedanför ser jag

 hur det ständigt snickras på

 medan livet omkring mig tar form


sedan vidgas rutan in i dagern

.




Fri vers av Cadena
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-27 13:33



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I ett liv sonm blir till
kan vi se det som var avsedd
att ine ses
men vi är för dumma för det
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena