Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I´m sorry.


Have you ever..




Have you ever felt like going under !?
Like your heart just want to stop for a moment.
You feel like somebody have scratched out your heart,
and thrown it on the white wall.
The blood coloured the wall red as you see it flow,
it looks like a runnig rainbow.
My blood.
Dripping down the wall.
And you feel like you dont have a reason to live anymore.

Have you ever wanted to die !?
Just for a moment. Disappear.
And then come back again?
Because now,

I have.




Fri vers av Amy (F)
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-10-07 17:34



Bookmark and Share


  ForeignFragments
Våre mörka stunder är många. vår ljusa stunder är få. men om man koncentrerar sig riktigt ordentligt. så är dom medelmåttiga stunderna nästan acceptabla.
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Amy (F)
Amy (F)