Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ler, när du är sjuk

jag orkar inte mer
låtsas som ingenting i skolan
ler och är glad
men orkar inte längre

vill att du ska bli frisk
jag lider med dig
det vet du

du
det bästa som hänt mig
snälla bli frisk

jag berättar ena sekunden
och nästa så skrattar jag
åt nåt som hänt eller sagts

men i mitt hjärta så rinner tårarna hela tiden
men inte på utsidan

när jag kommer hem och ser dig
ler jag lite grand
för just nu lever du

senare på kvällen
när alla somnat
så klappar jag dig på ryggen

tårarna rinner
jag vill att det ska ta slut
vill ha ett slut

ett slut på vårat lidande
bli frisk snart
eller gå vidare..

orkar inte mer...




Fri vers av Mikaela<3
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-22 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3