Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite stort om livets stjärnglans

Stor är längtan av vardagströst

Lite hörs slaget i bultande bröst

Stor är suktan av kärlekens röst

Lite är oftast det som är störst




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-22 22:04



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Vackert och proffsigt skrivet. Då det låter så här "enkelt" och "självklart" vet man att det ligger mycken möda bakom.
När jag läser texten tycker jag mig höra den reciteras med Karin Boyes röst. Fint!
Kram! Rune.
2009-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Det är sant.
Guds Rike är Riket Annorlunda, där alla begrepp ställs på huvudet, så att de blir rättvända igen.
Det är rätt att upp-o-nera sig.
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP