Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vers

vetande kan tyckas vågat
kanske borde man räddhågat
tveka inför möjligheten
att man kanske inte vet än

tyckande kan tyckas tyket
om man inte tvättar byket
innan mästrande magister
söker sätta nån i klister

menande kan tyckas malligt
månne myndigt eller kralligt
om man uti tron för viss är
kan man tas för besservisser









Fri vers av Anders P VIP
Läst 616 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-07 22:10



Bookmark and Share


  Knickedick
Vilken ordekvilibrism
Alliteration och rim.


Detta tyckte jag mycket om, Många applåder
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP