Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndagsmorgon

morgonsolstrimma
in genom persiennen
vaknar motvilligt




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-23 08:23



Bookmark and Share


    Erika H
Ler och nickar.
Bara en stund till, en liten sådan. Den känslan går inte att ta fel på.
Snyggt knåpat.
2009-08-23

  Cris
hehe.. ja.. så kan det allt kännas
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP