Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gör mig vindögd...


suktar...

det får igång mig
på alla cylindrar
när jag stoppar den i munnen
njuter av att få känna värmen
och låta smakerna och safterna
rulla runt
det får mig
knäsvag
att känna den fylla min mun
och trycker lätt med tungan
blotta tanken på det får mig
att längtande slicka mig om munnen
en nybakad chokladkaka
med rena bitar av mörk choklad
det mina kära vänner
är i tider av nöd
en kvinnas bästa vän




Fri vers av glittertindra
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-23 15:11



Bookmark and Share


  SurtantZ
Asg!! Gissa vad som ligger i 175 grader i min ung nu? Hahahaha
2009-08-23

  Peter Matsa
haha, denna var sköner :))
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra