Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akt

 

rysningar genom och ända
in
blir jag en flykting
för blödande samvete

och jag formas
av is
vatten och kärlek
så vila din hand
där
då din värme formar
mina spår


mjuka läppar biter
berör det som gör ont


försiktigt
blir jag din




Fri vers av Laijza
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-23 21:31



Bookmark and Share


  peter markurth
känslig, mkt bra
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang