Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nudisterna..

..anammade det trådlösa samhället långt innan det fanns!!




Fri vers av Berra Bäver
Läst 325 gånger
Publicerad 2009-08-24 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver