Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om det fanns någon

Som det fanns ett ansikte som såg tillbaka
utan att sticka in fingrarna mellan mungiporna
och tvinga mig loss,
som om det fanns en som gömde
en ensamhet på andra sidan av glaset,
som om det fanns någon som rispade med nageln
på ytan,
en som plockade små bitar till souvenirer
att ta med hem igen,
som om det fanns en som lämnade
en sida av gamla avspärrningar
och gul tejp.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-24 21:51



Bookmark and Share


    Erika H
Så snyggt skrivet. Känslosamt. Laddat.
Ett mörker som går att ta på. En bild som fascinerar och skrämmer.
Som om det fanns... det ligger en tyngd här, redan från titeln.

Riktigt kalas detta. Topp!
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema