Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min guld gitarr

Musiken
får mig att dansa
får mig att le
får mina onda tankar
att försvinna med

När jag är lycklig
eller arg
spelar jag
på min gitarr
låter strängarna
förmedla det
min gömda gåta
som ingen vet

Och veta att jag alltid kan
hitta toner på varje band
Gör att jag ej sluta kan
spela på min guld gitarr




Fri vers av Edith_
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-25 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_