Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nog vet jag, tro inget annat..


någonstans har det kommit
att jag ser
när kärlek spirar
förstår
långt innan ni förstått det själva

men upptäckten är kvar
för er att finna

hitta det

som redan finns där




Fri vers av glittertindra
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-25 09:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2009-09-04

    sunnanvind
hm, klurigt men väldans bra!
2009-08-25

  blaite
Härligt skum text..
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra