Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...om detta må ni berätta...


knivblad

blänker
sänks
skär upp hud
lyfter ur det innersta
smärtan

skär

ilar

blockerar

ur rinner livet
rinner

strömmar

sorg

i de levande
över det stulna

där allt av värde

fråntagits

värdigheten




Fri vers av glittertindra
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-25 10:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
känns
närmast
som
en
sorts
våldtäkt
2009-08-25

  blaite
Scary..
2009-08-25

    sunnanvind
skrämmande..det gör ont att läsa detta...
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra