Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I see the rain does not respect state lines, why should you?




Skuggboxning; Rond 1; Roland

 


Jag brukar ta omvägar förbi dina föräldrars hus. För att se om du är där. Bara råka stöta på dig. Se om du släppt mig från de höga höjderna och låtit min ricochet slå ner i närheten av dina meter över havet. Återvänt till dina tankar. De jag brukade dela mitt itu och spara små bitar utav. Fragment som nu blandats med dammet bakom böckerna jag aldrig läste. Under tiden som aldrig hann ikapp med vårt skengalopperande genombrottsförsök. Vi var aldrig framförvarande. Bara varandras låne-exemplar att ställa in bland de inbundna och låtsas som om inget hänt. Ur mig kommer ingenting längre. Bara överflöd och utslagna visdomständer. 

 



 

 

 

 




Övriga genrer av Betraktaren
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-26 00:21



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
åh jag tycker om det här också! jag är lite svag för titlen "skuggboxning" överhuvudtaget. och så tycker jag om den stora berättelsen i det lilla formatet.
2009-10-12

    lilt
texter kan ibland träffa i maggropen på sätt författaren säkert inte menat. men det är hursomhelst ett tecken på att detta är en sjukt bra ordsammansättning du har åstadkommit. spara små bitr tankar, rysning- ridå
2009-08-30

  Robert W
fantastiskt!
2009-08-26

  Robert W
Jag läste hela texten två gånger under de falska premisserna att dikten hette "Skuggboxning; Roland", vilket gav det hela en märklig och skön twist. När jag nu ser den egentliga titeln blir jag nästan besviken, även om jag fortfarande njuter av ditt språkbruk och känsla du fyller mig med när jag läser den.
2009-08-26

  Elin Katten Lo VIP
Snyggt och sparsamt och med känsla. Fett bra alltså.
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Betraktaren
Betraktaren