Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

From here on out
I'll wear this face for both of us




Velociraptor



Det är alltid eftertanken som slår en. Hårt. Mitt i njurpartiet så att man viker sig dubbelt. Kippar efter luften. Som att syret är nödvändigare än vad det är. För det går att leva på kärlek. Ett tag. Till knäskålarna kapitulerar.

Prästkragar ger dig en på två. Det gäller bara att älska ända från början. Eller hata. Sen har man förstört något vackert. Oavsett. Fast man inte menade det. Fastän man bara ville vittja sin egen famn efter en annan dito.

Tystanden som uppstår. När man inte har något kvar att säga. Bara går därifrån. Grå. Likgiltig. På stumma ben som tiger. Med tungan trevandes i gommen. För att inte torka ut svaret. Ett solklart fokus. En tappad periferi. 

 




Fri vers av Betraktaren
Läst 396 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-23 18:58



Bookmark and Share


  madinsane
och det är slutraden som gör det, kära z.. slutraden. och allting innan.
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Betraktaren
Betraktaren