Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så förvirrande

Vissa borde födas med varningstecken.
Man bär inte glasögon när man sover, så varför blir inte drömmarna suddiga då?
Bruksanvisning för varje människa ska infogas från och med nu!
Måste man äta mat jämt?
Varför sover man på natten och inte på dagen istället?
Om man vet vad som är fel varför kan man inte bara gå in på iställningar i hjärnan och rätta till det själv.
Finns det ångerköp på livet? Och hur länge gäller det då?
Vad kostar en tur biljett till Mongoliet, varför åker man dit?
Om gud och satan finns varför hör vi dom aldrig?
Pengar är överskattat man har alltid för lite ändå.
Vart lämnar man in sin man om man inte är riktigt nöjd?




Fri vers av ramballa
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-26 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ramballa
ramballa