Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur föds man på nytt

Det är jag och demonerna
Dom kommer krypandes
Skräcken
Paniken
Rädslan
Och det tomma
Ensamheten som jag bär i mitt bröst
Försöker skrika
Men det kommer inga ord
Har blivit präglad
Bränd
Skadad
Svårt att förstå
Även för mig själv
Hur paniken sakta byggt bo
I mig
I min själ
Hur kommer jag loss
Hur föds man på nytt




Fri vers av M_Franke
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-26 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke