Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur räknas tid i himlen

Vad är det för månader
i himlen
vilka tider
räknas då

är årstiderna klockslag
eller bara
suddiga
tavlor

återser vi molnen,
vandrar vi med dem
eller
flyr de
till ställen
där annat än
förunderlighet
finns

Darrar vi
inför det ofattbara
när vi når
dit

eller flyter vi lugnt
likt solstrålarna




Fri vers av blomsternätter
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-26 21:59



Bookmark and Share


  Sturesdotter
du berör med dina funderingar
2009-08-29

  Lilospoesi
du! sånt här funderar jag också på ibland..
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter