Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara håll om mig

jag kan
gå sönder falla ifrån
torka ihop
skrumpna som bara
ensamma gör

men du kan

leva mig

om du vill
bara finnas där

kanske




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-27 00:15



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Håller om, tycker om, finns här!
2009-08-27

  Moniqa
Håller om ..tycker om..håller av...*kram* :-)
2009-08-27

  Ulf Lagerholm
japp Carola, visst finns jag här, jag läser dig mer än gärna, det vet du, välkommen tillbaka, helt säkert är jag inte ensam om att ha saknat din röst i etern
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren