Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan

Ondskan ler mot mig
Grinar illa
Det gör så ont att se
Att jag ska dö för tidigt
Att det liv jag levt
Inte spelat någon roll
Att det jag gav
Inte var något värt
Är så präglad
Av att inte orka
Att det jag ger
Inte betyder något
För er




Fri vers av M_Franke
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-27 12:48



Bookmark and Share


  SeXara
Smärtsamt vackert
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke