Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brytes tunnbröd i skallen




någonstans finns jag
men just idag

låst i sinne av avundsjuka
lust
och sinnenssjukdom

har inte fått nån diagnos
men skulle jag få
skulle det nog klassas
ytterst allvarligt

jag som vill bli hundra år
ränna som en skorsten
på äldre dagar

plocka bär och baka
goaste tunnbröd

nu är världens alla tunnbröd
i mitt huvud
redo att brytas
mitt itu

kaos mitt i ingenmansland
vem hör mitt skri
om inte ni


någonstans finns jag
men inte just idag




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-28 16:44



Bookmark and Share


  aol
så fint glöm inte surströmmingen
2009-08-28

  Larz Gustafsson VIP
Kanske läge för en annan form av brödsbrytelse...
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP