Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Yamis journal (79-81 septuRnus)

 



79 septuRnus


Idag, Yami, besökte du ett muséum

i staden där du bor. Du gick in alldeles ensam,

mötte en människa i halvtimman. Det kändes

som att vara i en helt annan stad. Dammet

fick dig att nysa i tidlöst stilla solstrålar. Akvarierna var

proppfyllda med skyltdockor och U-båtar. Allra högst upp hade de

ett syföreningsmöte (ingick ej i någon separat utställning).



80 septuRnus


Tja, Yami!

Idag fotograferade du dig.

Vi såg hur du försökte ställa in dig

på en lagom mystisk våglängd.

Avtrycket emellertid, gled handlöst ut ur bilden och hamnade på ett seriemagasin

som tillhör biblioteket. Så nu kommer folket

inom skrämmande kort upptäcka hur du är en figur som existerar.



81 septuRnus


Ännu en gång, Yami, rotar du bland alla

dina texter. Du har tusentals opublicerade

som är minst lika bra som dessa här. Somliga rader

liknar till punkt och pricka dem som du skrev imorse

utan en tanke på att du redan kommit på dem. En

och annan har du med flit glömt kvar

på någon parkbänk förr i tiden.







 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-28 22:49



Bookmark and Share


  Nanna X
Själva tanken att någon annan skriver ens dagbok är ganska märklig. Frågan är om det är värre än att någon läser den olovandes?
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP