Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandringen

målet
det slutliga
fastlagt
sedan länge

vägen dit
vädersträck
vägars vindling
vadställen
vandringsleder
ännu oskrivna

men fallgropar
snubbelrötter
väntar redan
dina fötters
oförsiktighet

och vid härbärgen
längs vägen
reder värden
redan din bädd
för natten




Fri vers av Anders P VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-29 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP