Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varstans

omtumlar jag mig
i havet
så simmar inga fiskar
under  himlen
vaknar inga stjärnor
där viskar
bara tomma hål
om dagar
om namn




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 256 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-29 13:18



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det här känns lite ensamt..övergivet
som alltid med stor känsla skrivet
2009-09-01

  RogerIvan
Oj, den gör lite ont den här.
För att för mig väcker den frågan
-var hör jag hemma någonstans?
2009-08-29

  Måna N. Berger
Sådana dagar finns, ja. Uppnålade på himlen, som tomma luckor i adventskalendern...
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren