Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tumian

det dansar en pirrande storm
syrlig över tungans spets
 rinner jag till
ditt hav
och vildvinet
växer sig




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-29 14:14



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
det dansar en pirrande storm
syrlig över tungans spets

Helt underbart
2009-09-01

  noname_realmind
Uj vilken fin en! Tumlande...
2009-08-29

  walborg
En härlig rytm och fin dikt!!!
2009-08-29

  peter markurth
gillar
2009-08-29

  Måna N. Berger
Sensuellt och syrligt uppfriskande!
2009-08-29

  Caprice! VIP
Ljuvligt vävt! Och vilken fin bild, äntligen ser man ditt skogsråhår... ;-)
Lördagskram!
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren