Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag som älskar det jag inte kan få





och du som är så långt borta
du så vacker
jag så förfallen
du en ängel som kan rädda allt jag är
allt jag var och allt
jag vill vara

du omfamnar alla
som de vore ditt liv
men jag ser bara dig
och inga andra
och jag gråter
när du ler med den som sagt
att han älskar dig

jag är så liten
i dina ögon
jag drunknar i en värld
där jag är ensam
och främmande för allt
det är så enkelt
så enkelt

jag med inget och du med allt
och jag ska bara
förstå
och jag ska bara
acceptera
jag med inget och du med allt
jag ska bara
men vad ska du

du så långt borta
vacker
och jag så förfallen
som tror du kan rädda allt
allt jag vill vara
jag förlorar allt

för dig
förlorar jag allt
vad förlorar du


så långt borta


en tom signal
eller ett helt liv

vad förlorar du
när jag förlorar allt








Fri vers av Stefan Ek
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-30 00:56



Bookmark and Share


  BlåhäXa
Klockrent... så bekant... lidelsefullt...
o så sant...
härligt o läsa dina texter igen!!! /Piija
2009-08-31

    C3H5(NO3)3
det verkligt svåra med kärleken är att den så sällan är på lika villkor... och alltid verkar man vara på fel sida om den linjen.

starkt och vackert. som alltid. applåd
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek