Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag satt på bussen i veckan så fick jag lite vinter ångest..


Ljus-Mörker

Nu går vi mor mörkare tider.
Det märks.

Lamporna på bussen lyser redan.
Innan klockan slagit fyra.

Varför?
Varför kan det inte vara ljust?




Fri vers av Mikaela<3
Läst 260 gånger
Publicerad 2009-08-30 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3