Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blossa


Jag röker en cigarrett ikväll
en hjärtats cigarrett
svart som natten

Jag blossar djupt för att röka ut det jag har
något fel måste det ju vara
när jag nu ändrar riktning
står på den trubbiga sidan av svärdet
och inte skonar oskyldigt liv

Så jag blossar på

Giftpinnen mellan mina fingrar
är inte giftig nog
men jag kan i alla fall försöka

Jag blossar djupt för att röka ut det jag har
för att tänka på annat
för att må illa

Jag blossar
för att försvinna i ett rökmoln

För att gömma mig för min spegelbild
som skäller på mig
för att jag är fulare än han

Och jag har alltid varit bra på att springa
men vet inte ens vilket håll jag ska
och han säger att man aldrig kan springa långt nog
om man försöker springa från sig själv

Och det är sant
för mina skor är slitna och jag är andfådd
men det är mig själv jag flåsar i nacken
tyngre och tyngre
för varje steg jag tar




Fri vers av LePenseur
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-30 19:29



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
denna gillade jag

mycket
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur