Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stockholm - Borås. Mina tankar färdas alltid dit.


SUVERÄNT LANDSKAP.




jag smakar på något jag smakar inget

på dina läppar mot dina läppar

jag tar på något jag känner inget

under din hud mot din hud

jag faller på grund av något rakt på grund

under din kropp mot din kropp

i tomma lakan ensamma lakan

under din hud under din hand

i mörkret i tystnad

under din hud under din hand

finns du i mig

under min hud under min hand






Fri vers av Johannes
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-31 10:02



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Suverän titel, överlägsen text.
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes