Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mom, am I failing or worse?


Skuggboxning; jack

 

Det var en gång som förgrenade sig till oräkneliga andra. Ologiska riktningar att ta fel på. Missta sig på vägvisarens allra längsta pekfinger och slå följe i blindo. Förmaningar att bara tugga i sig en magkänsla och spy upp dominobrickor för att få tillräckligt många ögon på sig. Mantra; faller en, faller alla och de som lyckades stå emot kedjereaktionen blir förevigt länkade till salivet i spottkoppen. Till blodet som tappat viljan att koagulera. Till en konstant decimal i det injicerade milligrammet. Det jag borde ha i mina söndervittjade händer finns nu bara som en föreställning jag blundade mig igenom. Ledtrådarna är inte borta. Bara avkapade och bundna till den fyrkantigaste ringen världen någonsin skådat. 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Betraktaren
Läst 482 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2009-08-31 13:17



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Efter textern tänker jag tillbaka på filmklassikerna Cube, Cube II och Hypercube. Gott smack!
2009-10-16

  glasblåsarblå
vilken speciell text! jag älskar hur den byter riktningar och perspektiv. all ologik som ändå är ganska logisk. hur du målar upp de som står emot "en i mängden" som en konstant decimal i det injicerade milligrammet.
2009-10-12

  Robert W
En text att antingen läsa igenom lite snabbt och glömma för alltid, eller förkovra sig i, nysta upp och läsa om och om igen.

Den förtjänar det senare men kommer nog - tyvärr - behandlas av många som det första.

Jag gillar dina boxningsmatcher Z, och säger som Nick Cave:

"Bring it on
Every little tear
Bring it on
Every useless fear
Bring it on"
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Betraktaren
Betraktaren