Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort beskrivning på en kommande bok


Tacksam beundran

Tack för att ni läser
det mitt hjärta vill ge

Just nu i stunden
min mun vill bara le

Åt något som händer
som sprider en ro

Till glädjens förväntan
vi bygger en bro




Fri vers av B Brom
Läst 234 gånger
Publicerad 2009-08-31 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom