Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öland (sensommardis)

 

fötter mot klapperstenar

bar hud mot jungfrugranit

 

 

objektivet fångar randen

just där morgondiset silar fram mellan bergtallarna

 

vart går dina tankar

när du följer strandlinjen

på nakna fötter?

 

hur färgades sandstenen rosa

och hur lånade den sitt namn

            av Visingsö?

 

© Birgitta Wäppling, 31 augusti 2009

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-31 21:12



Bookmark and Share


  halmstrå
balanserat och välskrivet... dessutom vackert.
2009-09-01

  Michaela Dutius
En oerhört mjuk och finstämd text om Öland
2009-09-01

  Ilona _L
Vackert och nu blev min längtan väckt till Öland...
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP