Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel och pannkaka

En öm himmel
som skriker
ut sin smärta när
vinden piskar
En varm himmel
som svettas
ut sin hetta när
solen skiner

En etikett på burk
som talar
in en sanning när
humöret svänger
En vardagsgest
som skänker
ut sin närhet när
innehållet tryter

Det är kärlek




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-31 21:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tycker att ditt språk blivit mer koncist.
2009-09-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärleken har
olika sätt men
bara ett sken
att hålla oss
på våra ben!
2009-08-31

  Carola Zettergren
UNDERBART!!!
2009-08-31

  Mats Henricson
Precis !
2009-08-31

  Mr Lindemann VIP
Jag håller om den kärlekslåga som mitt innersta så plågar
Med denna texten här ovan, vill jag din hymn inhåva
2009-08-31

  Junitvillingen
Kärlek på hög nivå - och sååå äkta:-)))
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP